Homepage Wasbare billendoekjes

Wasbare billendoekjes

Wil je op kosten besparen en ook nog eens rekening houden met het milieu? Gebruik bij het verschonen van je kind wasbare billendoekjes! De wasbare billendoekjes kan je ook gebruiken als snoetenpoetsers. Ze zijn gemaakt van heerlijk zacht biologisch katoen. Ideaal voor de tere babyhuid. Nog een pluspunt; wasbare billendoekjes zijn gemiddeld €500 goedkoper dan wegwerp billendoekjes!

wasbare billendoekjes luiers luier
wasbare billendoekjes wasbare luiers luier
wasbare billendoekjes wasbare luiers luier
Billie wonder wasbare billendoekjes
Billie wonder wasbare billendoekjes
wasbare billendoekjes wasbare luiers luier
Billie wonder wasbare billendoekjes

ImseVimse wasbare billendoekjes

15,95

Super zachte wasbare billendoekjes gemaakt van 100% biologisch katoen flanel. Ook ideaal om te gebruiken als snoetenpoetsers.

Inhoud: 12 doekjes van 22,5 x 22,5 cm.
(Flanel is gemaakt van 100% katoen maar op een andere manier geweven dan ‘normaal’ katoen.)

Wasbare billendoekjes zijn gemiddeld €500 goedkoper dan wegwerp billendoekjes. 

Een luiertas is handig om je billendoekjes in te bewaren als je op pad gaat.

Download gebruiksaanwijzing

 • 100% (Biologisch) Katoen
BlankBlankBlankBlue RainbowBlue RainbowBlue RainbowGreen RainbowGreen RainbowGreen RainbowPink RainbowPink RainbowPink RainbowPurple RainbowPurple RainbowPurple Rainbow
Wissen

Dit vind je misschien ook leuk…

 • ImseVimse Luiertas
  8,95
  Maat: Mini, Patroon: Snowland
 • Popolini Heilwolle
  3,50
  Vergeet billencrème! Daarmee smeer je een geïrriteerde huid alleen maar 'dicht' en hinder je het natuurlijke herstelproces. Heilwolle is de oplossing voor geïrriteerde billen. Heilwolle is gewassen schapenwol, waar van nature wolvet (lanoline) in zit.

  Gebruik heilwolle:

  Leg bij geïrriteerde billen een plukje heilwolle in de luier, zodat er een luchtlaagje ontstaat tussen de luier en de billen. De huid krijgt dan de kans om te ademen en herstel daardoor sneller. Daarnaast bevordert lanoline het natuurlijke herstelproces van de huid. De wol is afkomstig van schapen van een ecologische boerderij. Je hoeft heilwolle niet te wassen. Een plukje heilwolle kan je 2x gebruiken, mits je het een dag laat luchten in de zon.

Over Billie Wonder

Wij zijn Manon en Steef, de oprichters van Billie Wonder. In de zomer van 2017 zijn we allebei trotse ouders geworden van een geweldige dochter en zoon. Tijdens onze zwangerschap besloten we al om geen wegwerpluiers te gebruiken voor onze kinderen, maar om voor wasbare luiers te gaan. Want we vinden het erg belangrijk om de wereld zo goed mogelijk achter te laten voor ons kroost. Wegwerpluiers bevatten namelijk een hoop chemicaliën en ze veroorzaken een enorme afvalberg. Met ons virtuele kindje Billie Wonder is het onze missie om de standaard te veranderen van wegwerp naar wasbare luiers. Doe je mee?

Wasbare luiers

Naast wasbare luierdoekjes verkopen wij ook wasbare luiers. Dit zijn vrolijke broekjes met een absorberende binnenkant en waterdichte buitenkant. Wasbare luiers zijn gemaakt van natuurlijke materialen en doordat je ze telkens weer gebruikt produceer je geen afval! En zo zijn er nog veel meer  voordelen. Benieuwd hoe het werkt? Nadat je je kindje verschoont, gooi je de gebruikte luier in de luieremmer. Bij een poepluier kieper je de poep uit de luier eerst in het toilet. Als de luieremmer vol is draai je een was en heb je weer brandschone luiers.

Wasbare billendoekjes

Ben je overtuigd van de voordelen die wasbare billendoekjes en wasbare luiers met zich mee brengen? Lees dan eens verder op de website van Billie Wonder en plaats een bestelling. Het is ook mogelijk om een proefpakket te bestellen, zodat je zelf kunt uitproberen of wasbare billendoekjes en luiers wat voor jou zijn! Als je een bestelling plaatst, ontvang je een mooi ingepakt pakketje met een persoonlijk kaartje. Heb je een vraag, bijvoorbeeld over de wasinstructies ? Stel je vraag gerust door contact met ons op te nemen. We maken je graag wegwijs.

Mandje

Je mandje is leeg.